Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Ne spreglejte naših programov doživetij

Tri sproščujoče dni v Toplicah

Že od 68€!
Ujemi to časovno omejeno ponudbo in si privošči 3 sproščujoče dni v Toplicah. 
Tri sproščujoče dni v Toplicah

Aktivna in sproščujoča dneva v Toplicah

Že od 80€!
Preživi aktiven in sproščujoč oddih v Toplicah. Časovno omejena ponudba, ki ponuja idealen odklop ne glede na vremensko napoved!
Aktivna in sproščujoča dneva v Toplicah

Smučaj na Gačah in prespi v zeliščnem zatočišču

Že od 55€!
Celodnevna smuka, spanje in zajtrk po neverjetni ceni. Časovno omejena ponudba, idealna za ljubitelje nepozabnih doživetij na Dolenjskem! 
Smučaj na Gačah in prespi v zeliščnem zatočišču

Butično razvajanje na kvadrat

Že od 199€ na osebo!
Pri nas vaš čaka butično razvajanje na kvadrat. Raziskujte kulinariko, pokrajino in tradicijo, pokukajte v zeliščne sobe, si privoščite krepčilne obroke iz lokalnih sestavin, uživajte v termalnih vrelcih in se razvajajte po Dvorsko. 
Butično razvajanje na kvadrat

Vsa doživetja

Rožmarinova sol

Rožmarinova sol pomaga pri nizkem krvnem pritisku. Pripravite jo tako, da posušene vejice tega zelišča strete in zmešate s soljo, ki bo preprečila oksidacijo ter nase pritegnila aromo. S to soljo nato začinite krompir, gobe in druge jedi. Po jedi bo utrujenost bistveno manjša.