Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Kopriva pomaga pri

Blagodejne koprive

Koprive ne bodo pekle, če liste zmanete z rokavicami, jih poparite ali skuhate. Koprivo lahko uporabljate za razstrupljanje telesa, v boju zoper alergije, pri slabokrvnosti ter utrujenosti, za boljše delovanje jeter in hormonov, za proizvodnjo mleka pri doječih materah, blaženje predmenstrualnega sindroma, sijočo kožo, boljšo prebavo, proti vnetjem in zobni gnilobi in za spodbujanje endokrinega sistema, vključno s ščitnico, vranico in trebušno slinavko.