Obliznite si prste

V Oštariji Herbelier se priklanjamo lokalnim in svežim sestavinam, ki jih stapljamo v avtohtone in včasih že pozabljene recepte naših babic. Jedi povezujemo s tukajšnjimi zelišči. Za vas pripravlja jedi predana ekipa pod okriljem kape kuharskega mojstra Roberta Gregorčiča.

Krožniki, s katerimi razvajamo vaše brbončice, dišijo po Dolenjski. Na izbor sestavin smo izjemno pozorni: tu prisegamo na lokalno, navdihujejo pa nas vrhunske kulinarične tehnike in odkrivanje gastronomskih zakladnic sveta.

Slika jedi - Picture of a dish

Zelišča, inovativnost in jedi naših babic

Se vam zdi, da so jedi naših babic pozabljene in nezanimive? Kako prepoznamo domači origano in v katero kuho sodi? Pri nas smo jedi naših babic povezali z zelišči in jim nadeli novo obleko - zato so srčne, predane, posebne.

Zelišča, inovativnost in jedi naših babic

Ljubezen do dobrega

Pri nas si obliznite prste. Posebno pozornost namenjamo izboru sestavin in podpori lokalnih pridelovalcev. Tako spoznate naravne danosti, ki jih je v naših koncih na pretek.

Ljubezen do dobrega

ob soju sveč in izbrani pijači

Ob soju sveč si na terasi Oštarije-Herbelier privoščite katero od izbranih etiket vin, sezonski sorbet ali pa našo novost: Ledeni čaj kmetije Plavica po Oštarijsko. Chef Roberto pravi, da je odličen, pa vi, ste ga že poskusili?

ob soju sveč in izbrani pijači

Crkljanje zaključenih družb

Obiščite nas s tistimi, ki jih imate radi, jih spoštujete in cenite. V naši restavraciji imamo 65 sedišč, še 20 pa vas sprejmemo na terasi. Naše vodilo pri kreiranju ponudbe so sveže sestavine, ki jih dobimo od okoliških pridelovalcev. Prepustite se naši igrivosti, a nam zaupajte želje: z veseljem vam bomo ustregli.

Crkljanje zaključenih družb