Obliznite si prste

V Oštariji Herbelier se priklanjamo lokalnim in svežim sestavinam, ki jih stapljamo v avtohtone in včasih že pozabljene recepte naših babic. Jedi povezujemo s tukajšnjimi zelišči. Za vas pripravlja jedi predana ekipa pod okriljem kape kuharskega mojstra Roberta Gregorčiča.

Krožniki, s katerimi razvajamo vaše brbončice, dišijo po Dolenjski. Na izbor sestavin smo izjemno pozorni: tu prisegamo na lokalno, navdihujejo pa nas vrhunske kulinarične tehnike in odkrivanje gastronomskih zakladnic sveta.

Picture of a meal

Kuhinja - srce Oštarije Herbelier

V Oštariji je lepo, sproščeno, zabavno in srčno. Dan začinite s slastnim in kakovostnim obrokom in izbranimi nalepkami iz naše pestre ponudbe vin.

Kuhinja - srce Oštarije Herbelier

Ljubezen do dobrega

Pri nas si obliznite prste. Posebno pozornost namenjamo izboru sestavin, gostje lahko zelišča za kuho naberete tudi sami. Tako spoznate naravne danosti, ki jih je v naših koncih na pretek.

Ljubezen do dobrega

Na zeliščni ledeni čaj kmetije Plavica po Oštarijsko

V toplih poletnih večerih, ob soju sveč na Oštarijski terasi si privoščite katero od izbranih etiket vin ali pa našo novost: Ledeni čaj kmetije Plavica po Oštarijsko. Chef Roberto ga je ustvaril za poletno razvajanje - ste ga že poskusili?

Na zeliščni ledeni čaj kmetije Plavica po Oštarijsko

Crkljanje zaključenih družb

Obiščite nas s tistimi, ki jih imate radi, spoštujete in cenite. V naši restavraciji imamo 65 sedišč, še 20 vas sprejmemo na terasi. Naše vodilo pri kreiranju ponudbe so sveže sestavine, ki jih dobimo od okoliških pridelovalcev. Prepustite se naši igrivosti, a nam zaupajte želje: z veseljem vam bomo ustregli.

Crkljanje zaključenih družb