Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Kapucinka pomaga pri

Kapucinke v kulinariki

Kapucinke niso le pisan okras na vrtu ali v posodah, uporabljamo jih tudi v kulinariki. Če na drobno narežete stebla, liste ali cvetove, boste z njimi oplemenitili okus pečenega mesa, krompirja, rib in zelenjave. Pripravite zeliščni kis: vinskemu dodajte skodelico nasekljanih cvetov kapucinke ali dve skodelici listov ter pustite stati. Pozneje dodajte narezan drobnjak, vejico rožmarina in kanček strtega črnega popra.
Rezervirajte svoj oddih v sobi KAPUCINKA.