Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Ne spreglejte naših programov doživetij

Tri sproščujoče dni v Toplicah

Že od 68€!
Ujemi to časovno omejeno ponudbo in si privošči 3 sproščujoče dni v Toplicah. 
Tri sproščujoče dni v Toplicah

Aktivna in sproščujoča dneva v Toplicah

Že od 80€!
Preživi aktiven in sproščujoč oddih v Toplicah. Časovno omejena ponudba, ki ponuja idealen odklop ne glede na vremensko napoved!
Aktivna in sproščujoča dneva v Toplicah

Smučaj na Gačah in prespi v zeliščnem zatočišču

Že od 55€!
Celodnevna smuka, spanje in zajtrk po neverjetni ceni. Časovno omejena ponudba, idealna za ljubitelje nepozabnih doživetij na Dolenjskem! 
Smučaj na Gačah in prespi v zeliščnem zatočišču

Butično razvajanje na kvadrat

Že od 199€ na osebo!
Pri nas vaš čaka butično razvajanje na kvadrat. Raziskujte kulinariko, pokrajino in tradicijo, pokukajte v zeliščne sobe, si privoščite krepčilne obroke iz lokalnih sestavin, uživajte v termalnih vrelcih in se razvajajte po Dvorsko. 
Butično razvajanje na kvadrat

Vsa doživetja

Kapucinke v kulinariki

Kapucinke niso le pisan okras na vrtu ali v posodah, uporabljamo jih tudi v kulinariki. Če na drobno narežete stebla, liste ali cvetove, boste z njimi oplemenitili okus pečenega mesa, krompirja, rib in zelenjave. Pripravite zeliščni kis: vinskemu dodajte skodelico nasekljanih cvetov kapucinke ali dve skodelici listov ter pustite stati. Pozneje dodajte narezan drobnjak, vejico rožmarina in kanček strtega črnega popra.
Rezervirajte svoj oddih v sobi KAPUCINKA.