Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Ne spreglejte naših programov doživetij

En paket, dvojne toplice!

Že od 220€ na osebo!
Razišči termalne Dolenjske Toplice in odklopi skrbi!
En paket, dvojne toplice!

Aktivno v naravo!

Že od 150€ na osebo!
Razišči termalne Dolenjske Toplice in odklopi skrbi!
Aktivno v naravo!

Vsa doživetja

Čudodelna melisa

Že starodavni arabski zdravniki so vedeli, da melisa zdravi in krepi srce, umirja utrip in odganja tesnobo. Obenem poživlja, pomaga zoper depresijo in potrtost ter glavobole živčnega izvora. Blagodejna je tudi zato, ker pomaga preprečevati izgubo spomina. Uporabite jo pri prebavnih motnjah, ki jih povzročata tesnoba in potrtost.
Poiščite svoj dušni mir v sobi MELISA.