Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Ne spreglejte naših programov doživetij

En paket, dvojne toplice!

Že od 220€ na osebo!
Razišči termalne Dolenjske Toplice in odklopi skrbi!
En paket, dvojne toplice!

Aktivno v naravo!

Že od 150€ na osebo!
Razišči termalne Dolenjske Toplice in odklopi skrbi!
Aktivno v naravo!

Vsa doživetja

Rmanovo olje za sončenje

Za pripravo tega olja potrebujete 200 ml oljčnega olja in 100 g svežih rmanovih listov. Mešanico na vodni kopeli kuhajte približno 2 uri, ob tem pa pazite, da ne zavre: olje ne sme zacvrčati. Počakajte, da se ohladi, nato precedite. Previdno: rmanovo olje za sončenje je zgolj blago sredstvo za sončenje.
Sprostite se v sobi RMAN.