Prebudite vse svoje čute

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen.

Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Ne pozabite izkoristiti številnih ugodnosti v okoliških krajih: pišite nam ali nas pokličite.

Zelena nit Oštarije Herbelier so avtohtona zelišča. Nabiramo jih na obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih, prostranih senožetih in vzgajamo na svojih vrtovih. Z njimi vas presenečamo na krožnikih, sproščamo na blazinah ter navdihujemo ob prav posebnih pustolovščinah.

Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki. Veselimo se vašega obiska!

Herbal retreat Zeliščni hotel

Rman pomaga pri

Rmanovo olje za sončenje

Za pripravo tega olja potrebujete 200 ml oljčnega olja in 100 g svežih rmanovih listov. Mešanico na vodni kopeli kuhajte približno 2 uri, ob tem pa pazite, da ne zavre: olje ne sme zacvrčati. Počakajte, da se ohladi, nato precedite. Previdno: rmanovo olje za sončenje je zgolj blago sredstvo za sončenje.
Sprostite se v sobi RMAN.