Prebudite vse svoje čute

Pridite v zatočišče z butično ponudbo in se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu. Na obronkih prastarih kočevskih gozdov se priklanjamo zeleni dolenjski pokrajini: razvajamo vas z avtohtonimi zelišči. Najdete jih na naših krožnikih, se z njimi potopite v krepčilen spanec in jih spoznavate ob nepozabnih doživetjih, ki jih pripravljamo za vas.

Pri nas prebudite vse svoje čute. Tudi šestega.

Sun shining

Ne spreglejte naših programov doživetij

Aktualno doživetje organizirano po vaših željah

že od 39€ na osebo
Ljubitelji kolesarjenja in pohodov v neokrnjeni naravi, se bomo odpravili na obronke prastarih kočevskih gozdov.
Aktualno doživetje organizirano po vaših željah

Nepozabni spomin na gozdni način

že od 162€ na osebo
Program Nepozabni spomin na gozdni način je del programa, kjer z Oštarijo-Herbelier doživite skrivnostni Kočevski rog. Program traja tri dni (dve noči). Prvi dan je namenjen kulinariki, drugi dan spoznavanju Kočevskega roga, tretji dan pa se naučite načinov preživetja v naravi. Zaključimo ob ognju - z najlepšim pogledom na Dolenjsko. 
Nepozabni spomin na gozdni način

Nepozabni spomin

že od 103€ na osebo
Program Nepozabni spomin je del programa, kjer z Oštarijo-Herbelier doživite skrivnostni Kočevski rog. Program traja dva dni (eno noč). Prek animacij odkrijte Kočevski rog in prebudite vse svoje čute. 
Nepozabni spomin

Na gozdni način

že od 110€ na osebo
Program Na gozdni način je del programa, kjer z Oštarijo Herbelier doživite skrivnostni Kočevski rog. Program traja dva dni (eno noč). Naučite se preživetja v naravi, dan pa zaključite ob ognju - z najlepšim pogledom na Dolenjsko. 
Na gozdni način

Vsa doživetja

Aktivno na vodah, gričih in v gozdu

Bi raje kolesarili po gričevnati pokrajini ali veslali nad smaragdnimi tolmuni? Pri nas lahko počnete vse: peš, s konjem ali na kolesu odkrijte najlepše poti Dolenjske, Bele Krajine in Kočevske, čudovit zgornji tok Krke ali divjo Kolpo pa preveslajte na raftu ali kanuju. Igrajte golf in poizkusite srečo z ribiško palico. Rekreirajte se na teniških igriščih, pozimi pa se spustite po strminah smučišča Bela.

Na pohod po poti medvedjih šap

Si upate globoko v gozd le z zemljevidom v roki, culo na rami in nekaj namigi? Podajte se po poti medvedjih šap, s kresilom raziščite jamo in postanite mojster starodavnih orodij in orožij. Okrepčajte se ob gozdarski malici, si globoko v gozdu sami poiščite hrano in poiščite prenočišče ter pripravite večerjo brez štedilnika, pečice in vžigalic.