Prebudite vse svoje čute

Pridite v zatočišče z butično ponudbo in se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu. Na obronkih prastarih kočevskih gozdov se priklanjamo zeleni dolenjski pokrajini: razvajamo vas z avtohtonimi zelišči. Najdete jih na naših krožnikih, se z njimi potopite v krepčilen spanec in jih spoznavate ob nepozabnih doživetjih, ki jih pripravljamo za vas.

Pri nas prebudite vse svoje čute. Tudi šestega. Dobrodošli, da spoznate “Zelišča na vrtu, krožniku in postelji!”

Sun shining

Ne spreglejte naših programov doživetij

Nepozabni spomin na wellness način

pošljite povpraševanje!
Program Nepozabni spomin na wellness način je tridnevni paket aktivnega preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi in razvajanja ob wellness ponudbi Dolenjskih Toplic! 
Nepozabni spomin na wellness način

Nepozabni spomin na smučarski način

pošljite povpraševanje!
Program Nepozabni spomin na smučarski način je tridnevni paket aktivnega preživljanja prostega časa v dolenjski neokrnjeni naravi, ob dobri kulinariki in prijetni družbi!
Nepozabni spomin na smučarski način

Nepozabni spomin na kulinarični način

pošljite povpraševanje!
Program Nepozabni spomin na kulinarični način je tridnevni paket spoznavanja dolenjske pokrajine, kulinarike in dobre volje. 
Nepozabni spomin na kulinarični način

Nepozabni spomin na otroški način

že od 49€ na osebo
Program Nepozabni spomin na otroški način je otroško animirano doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih Oštarijskih animatorjev skrivnostni Kočevski rog doživijo otroci. Program po zahtevnosti  in trajanju prilagajamo željam vas in vaših otrok. 
Nepozabni spomin na otroški način

Nepozabni spomin na E-kolesarski način

že od 180€ na osebo
Program Nepozabni spomin na E-kolesarski način je doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih Oštarijskih vodičev, doživite skrivnostni Kočevski rog z razgleda električnega kolesa. Na voljo vam ponujamo pet različnih poti "v neznano", ki vas po aktivnem dnevu nagradijo s kulinaričnim razvajanjem in razgledom. Katerega boste izbrali vi?
Nepozabni spomin na E-kolesarski način

Nepozabni spomin na pohodniški način

že od 160€ na osebo
Program Nepozabni spomin na pohodniški način je doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih Oštarijskih vodičev, doživite skrivnostni Kočevski rog kar peš. Na voljo vam ponujamo pet različnih poti "v neznano", ki vas po aktivnem dnevu nagradijo s kulinaričnim razvajanjem in razgledom. Katerega boste izbrali vi?
Nepozabni spomin na pohodniški način

Vsa doživetja

Na električno kolo

Vas zanimajo Dolenjske, Belokranjske, Kočevske poti, pa se ne bi radi vozili z avtomobilom? Mi imamo rešitev: izposodite si naše električno kolo in odkrivajte skrivnostne griče, zelene okljuke in nepoznane poti skupaj z nami. Veseli bomo, če nas vprašate za več informacij!

Na pohod po poti medvedjih šap

Si upate globoko v gozd le z zemljevidom v roki, culo na rami in nekaj namigi? Bi raje sledili našim izkušenim vodičem? Izbira je vaša. Vabimo vas, da se podajte po poti medvedovih stopinj, za okrepčilo pa vam Oštarijski chefi pripravijo tudi okusno malico.

Zaveslajte po zelenem okljuku reke Krke

Zaveslajte nad smaragdnimi tolmuni lepotice Dolenjske lepotice Krke ali pa se s kanujem zapeljite po Belokranjski Kolpi. Opazujte zelene bregove in prisluhnite petju ptic. Morda opazite bobra?