Prebudite vse svoje čute

Pridite v zatočišče z butično ponudbo in se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu. Na obronkih prastarih kočevskih gozdov se priklanjamo zeleni dolenjski pokrajini: razvajamo vas z avtohtonimi zelišči. Najdete jih na naših krožnikih, se z njimi potopite v krepčilen spanec in jih spoznavate ob nepozabnih doživetjih, ki jih pripravljamo za vas.

Pri nas prebudite vse svoje čute. Tudi šestega.

Sun shining

Aktivno na vodah, gričih in v gozdu

Bi raje kolesarili po gričevnati pokrajini ali veslali nad smaragdnimi tolmuni? Pri nas lahko počnete vse: peš, s konjem ali na kolesu odkrijte najlepše poti Dolenjske, Bele Krajine in Kočevske, čudovit zgornji tok Krke ali divjo Kolpo pa preveslajte na raftu ali kanuju. Igrajte golf in poizkusite srečo z ribiško palico. Rekreirajte se na teniških igriščih, pozimi pa se spustite po strminah smučišča Bela.

Na pohod po poti medvedjih šap

Si upate globoko v gozd le z zemljevidom v roki, culo na rami in nekaj namigi? Podajte se po poti medvedjih šap, s kresilom raziščite jamo in postanite mojster starodavnih orodij in orožij. Okrepčajte se ob gozdarski malici, si globoko v gozdu sami poiščite hrano in poiščite prenočišče ter pripravite večerjo brez štedilnika, pečice in vžigalic.