OŠTARIJSKI VALENTINOV ČOKO(BON)BON

Štirinajstega februarja praznujemo Valentinovo ali praznik Svetega Valentina. To je praznik upanja, ljubezni, izkazovanja spoštovanja in naklonjenosti. Že veste kaj boste podarili svoji boljši polovici? 

V tretjem stoletju je cesar Klavdij II mlade može vpoklical v svojo vojsko in ker se je bal, da zaradi ljubezni do bližnjih ne bodo popolnoma predani boju, je prepovedal zaroke in poroke. Valentin, takratni duhovnik, se je cesarju postavil po robu in skrivoma poročal mlade pare, da so možje poročeni odhajali v boj. Cesar je o dogodkih izvedel in Valentina obsodil na smrt. V ječi je Valentin spoznal svojo ljubezen, slepo ječarjevo hči, ki ji je na predvečer usmrtitve z barvo iz vijolic napisal sonet. Ta je bil tako lep, da je dekle ozdravil bolezni in je spregledala. Čeprav je bila njuna ljubezen kratka pa nas uči brezpogojne ljubezni in žrtvovanja, ki ga praznujemo vsakoletno na dan Svetega Valentina.

 

 

Bliža se Valentinovo, vi pa brez idej? 

Naklonjenost in ljubezen izkazujemo vse leto in gotovo ni prav, da zaradi pritiskov družbe razsipno obdarujemo svojega bližnjega le na Valentinovo. Veliko posameznikov se na ta dan znajde v stiski, saj si želi podariti nekaj posebnega, unikatnega, nepozabnega – ideje kaj bi to bilo pa nima. Zato smo Vam Oštirji pripravili posebno ponudbo, ki bo odlično darilo zanjo ali zanj.

 

 

OŠTARIJSKI VALENTINOV ČOKO(BON)BON

Podarite svojemu izbrancu nepozabno in unikatno darilo – DARILNI BON za Valentinovo razvajanje – ki smo ga v času tednov čokolade Oštirji poimenovali Oštarijski valentinov ČOKOLADNI (BON)BON. 

 

Ponudba vključuje:

čokoladno razvajanje ob meniju s 7 hodi za promocijskih 29€/osebo

***

degustacijo prvega slovenskega viskija, ki je pridelan izključno iz Slovenskih sestavin

***

 Čokoladdih  = oddih v zeliščnih sobah Oštarije-Herbelier za promocijskih 60€/noč (za par!)

***

predstavitev produktov lokalne destilarne in čokoladnice Berryhska, ki so v sodelovanju s steklarno Hrastnik na trg ponudili čisto nove stekleničke

 

 

Rezerviraj svojo mizo v Oštariji-Herbelier ali nam piši, da ti pripravimo povsem individualno ponudbo! 

 

 

 

 

 

Darilni bon izdelamo po vaših željah.

 Prejmete ga v lični embalaži že naslednji dan po naročilu.

Za posebno presenečenje bomo ob darilni bon brezplačno dodali še ročno izdelane čokoladne praline!