Zaljubljeno Valentinovo v Oštariji

Štirinajstega februarja praznujemo Valentinovo, ki velja za praznik upanja, ljubezni, izkazovanja spoštovanja in naklonjenosti. Že veste kaj boste podarili svoji boljši polovici? 

V Oštariji-Herbelier smo se letos odločili, da Valentinovo obarvamo v note ljubezni, ki traja. O neskončni ljubezni so pisali že poeti, skupaj z našo ekipo pa, že več kot desetletje,  tudi mi pišemo  zgodbo o ljubezni do kulinarike in turizma. In zakaj za svojo Valentinovo lokacijo izbrati prav Oštarijo? 

Ljubezen, ki traja 

Oštarija je sinonim ljubezni, ki traja. Ljubezni do lokalne ponudbe, avtohtonih tradicij in slovenskega turizma. Gotovo je prav, da si naklonjenost izkazujemo vse leto, prav pa je tudi, da se na ta poseben dan malce razvajamo in naši boljši polovici privoščimo nekaj posebnegaunikatnega in nepozabnega.

 

Ponujamo vam: 

***

Podarite kulinarično razvajanje v Oštariji

Slovenski pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec! Vaše brbončice bomo zato od srede, 14.2.2024 do vključno sobote 17.2.2024 sladkali s 4 hodnim menijem. 

Valentinov meni:

Pozdrav iz kuhinje * Topla čokolada s kardamomom in jagodami

Hladna predjed * Prekajen som z mariniranimi zelenimi beluši in ocvrtim rumenjakom

Glavni izbor * Goveji file s poprovo omako, v kombinaciji s peteršiljevo korenino, brstičnim ohrovtom in orehi

 ALI

file brancina s penasto vinsko omako, v kombinaciji s peteršiljevo korenino, brstičnim ohrovtom in orehi

Desert * Maline v simbiozi bele čokolade in pehtrana.

Cena menija: 34€/osebo.

Dodatna ponudba: 

Topla predjed * Idrijski žlinkrofi s pregreto smetano, staranim sirom in marinirano kolerabo.

IN

Juha * Kremna juha iz graha s karamelizirano mandarino.

***

Posebna ugodnost za Valentinove goste:

Za tiste, ki želite podaljšati svoj obisk Dolenjskih Toplic in boste v restavraciji uživali v Valentinovem meniju, smo v terminu od srede, 14.2.2024 do sobote 17.2.2024 pripravili ugodnejšo ponudbo nočitev.

1 nočitev za dve osebi + samopostrežni zajtrk = 75€/noč!

Doplačila: turistična taksa, Valentinov degustacijski meni, pijača po porabi.

Vsem gostom, ki bodo bivali v zeliščnih sobah in se sladkali z valentinovim menijem, priznamo 30% popust na celodnevno kopanje v Termah.

***

Dobrodošli, da nas povprašate za več informacij

Ponudbo za Valentinov praznik v Dolenjskih Toplicah prilagodimo vašim željam, zato nam pišite in pripravili vam bomo povsem individualno ponudbo! Poleg napisane ponudbe v izbranem terminu ujamete tudi pester spremljevalni program

051 – 262 – 990 (Jernej)

ali

info@ostarija.si

Za vse tiste, ki želite paket podariti svojim najbližjim in jim tako polepšati praznik po vašem naročilu pripravimo tudi darilni bon. Izdelamo ga po vaših željah.  Prejmete ga v lični embalaži že naslednji dan.

Dobrodošli na doživetjih po termalnem kraju, na kulinariki v naši restavraciji in na oddihu v zeliščnih sobah Oštarije-Herbelier!