Silvestrovanje v Oštariji

Bliža se konec leta

Bliža se konec leta in Oštirji smo za vas pripravili poseben paket razvajanja v času silvestrovega! Pridružite se nam v petek, 30.12.2022, z nami ostanite do 1.1.2023 in z nami preživite novoletni vikend!

Silvestrovo v Dolenjskih Toplicah 

Dolenjske Toplice ponujajo pravo razvajanje tako za pare, kot tudi za družine in prijatelje. Ugodna ponudba, ki smo jo za vas pripravili vključuje dve nočitvi v zeliščnih sobah Oštarije Herbelier, samopostrežna zajtrka z dišečo kavo in   sveže pečenim kruhom. Kot se za termalni kraj spodobi vas razvajamo tudi s ponudbo naših sosedov, kjer jih lahko razveselite s celodnevnimi vstopi v bazenski in savna kompleks, ki je za odprt tudi za tiste, ki si želite silvestrovanja na bazenu.

 

Kulinarično razvajanje v Oštariji

Poleg okusnih zajtrkov pa le pohitite in rezervirajte tudi svojo mizo v naši restavraciji, kjer vas bomo kulinarično razvajali z več-hodnimi degustacijskimi meniji, po katerih smo poznani daleč naokoli. Za tiste, ki si želite decembrskih dobrot je chef Roberto zasnoval čisto nov jedilni list, ki je lokalen, sezonski in obuja tradicijo na moderen način.

 

Dobrodošli, da nas povprašate za več informacij

Ponudbo za zadnji vikend v letu in silvestrovanje v Dolenjskih Toplicah prilagodimo vašim željam zato nam pišite in pripravili vam bomo povsem individualno ponudbo!

031 – 712 – 500 (Jernej)

ali

info@ostarija.si

 

Za vse tiste, ki želite paket podariti svojim najbližjim in jim tako polepšati praznike po vašem naročilu pripravimo tudi darilni bon. Izdelamo ga po vaših željah.  Prejmete ga v lični embalaži že naslednji dan.

 

Dobrodošli na doživetjih po termalnem kraju, na kulinariki v naši restavraciji in na oddihu v zeliščnih sobah Oštarije-Herbelier!