POSEBNA PONUDBA: Romantični izlet in popolna sprostitev za par

Prva ponudba je idealna za romantični izlet v dvoje in ponuja popolno sprostitev za par.

Rezerviraj program
Middle Aged Couple On Ski Holiday In Mountains

Potek programa

Nastanitev v zeliščnih sobah

Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (ena noč, dve osebi)

Nastanitev v zeliščnih sobah

kulinarično razvajanje

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier)

kulinarično razvajanje

Popust na kopalne karte

50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami)

Popust na kopalne karte

Galerija programa

Middle Aged Couple On Ski Holiday In Mountains Cross-country skiing. Young man doing outdoor exercise. Soteska Manor and Hudicev turn. Soteska village, Slovenia Baby in a pool Welness Balnea Elderly woman in pool

Cenik programa

Trajanje programa: 1 dni

POSEBNA PONUDBA : 111€ ZA DVE OSEBI!

 

Ponudba vključuje: Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (ena noč, dve osebi), kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier), 50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami)

Doplačila: turistična taksa, vstopnice za celodnevno kopanje (50% cene), pijača po porabi, drugi individualni dogovori


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Cenejše vstopnice za kopanje prejmete ob prihodu v sobo. Specifikacija izbranih term (izbirate med 4 različnimi termami) je obvezna ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier) je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@ostarija.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila. 

 

Rezerviraj program