POSEBNA PONUDBA: Termalni oddih z zasebnim razvajanjem

Za vse tiste, ki se želite s krajem in njegovo ponudbo spoznati še bolje, smo v Oštariji pripravili dvodnevni termalni oddih z zasebnim razvajanjem.

Rezerviraj program
Welness Balnea

Potek programa

Nastanitev v zeliščnih sobah

Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (dve noči, dve osebi)

Nastanitev v zeliščnih sobah

kulinarično razvajanje

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier)

kulinarično razvajanje

Popust na kopalne karte

50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami)

Popust na kopalne karte

Zasebni najem Wellnessa

50% popusta na zakup zasebnega Wellnessa Ornament v Dvorcu Gregorčič.

Zasebni najem Wellnessa

Galerija programa

Middle Aged Couple On Ski Holiday In Mountains Cross-country skiing. Young man doing outdoor exercise. Soteska Manor and Hudicev turn. Soteska village, Slovenia Baby in a pool Welness Balnea Elderly woman in pool

Cenik programa

Trajanje programa: 2 dni

POSEBNA PONUDBA : 222€ ZA DVE OSEBI!

Ponudba vključuje: Dve nočitvi v dvoposteljni zeliščni sobi (dve noči, dve osebi), kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier na dan prihoda), 50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami) ter 50% popusta na zakup zasebnega Wellnessa Ornament v Dvorcu Gregorčič.

Doplačila: turistična taksa, vstopnice za celodnevno kopanje (50% cene), zasebni zakup Wellnessa Ornament (50% cene), pijača po porabi, drugi individualni dogovori


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Cenejše vstopnice za kopanje prejmete ob prihodu v sobo. Specifikacija izbranih term (izbirate med 4 različnimi termami) je obvezna ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom. Sočasno je obvezna tudi rezervacija termina zasebnega zakupa Wellnessa Ornament Dvorec Gregorčič.

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier) je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom. Večerja je predvidena prvi večer prihoda v sobe, potrebna je rezervacija.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@ostarija.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila. 

 

Rezerviraj program