POSEBNA PONUDBA: Športni oddih na zasneženih strminah

3 dni. 2 noči

Športni oddih na zasneženih strminah

Rezerviraj program

Potek programa

Nastanitev v zeliščnih sobah

Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (ena noč, dve osebi)

Nastanitev v zeliščnih sobah

kulinarično razvajanje

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier)

kulinarično razvajanje

Vstopnice za celodnevno smuko na SC Gače

Vstopnice za celodnevno smučanje na SC Gače

Vstopnice za celodnevno smuko na SC Gače

Gurmansko razvajanje na sončni terasi koče Gače

Gurmansko razvajanje na sončni terasi koče Gače

Gurmansko razvajanje na sončni terasi koče Gače

Galerija programa

Cenik programa

Trajanje programa: 3 dni

POSEBNA PONUDBA : 169€ na osebo!

Ponudba vključuje: Dve nočitvi v dvoposteljni zeliščni sobi (dve noči, dve osebi), kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s sedmimi hodi (v restavraciji Oštarija-Herbelier), samopostrežni zajtrk, dve vstopnici za celodnevno smuko na SC Gače ali kopanje v štirih različnih toplicah (po vašem izboru), gurmansko razvajanje na sončni terasi koče Gače.

Doplačila: turistična taksa, pijača po porabi, drugi individualni dogovori


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Cenejše vstopnice za smučanje prejmete ob prihodu v sobo. Rezervacija smučarskih kart je obvezna ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju (v restavraciji Oštarija-Herbelier) je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@ostarija.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila. 

 

Rezerviraj program