POSEBNA PONUDBA: Počitnice za vso družino

Ponudba za vso družino: Mi poskrbimo za nastanitev, zajtrke, večerje in ugodnejši vstop v terme – vi pa se sprostite in razvajate! 

Rezerviraj program

Potek programa

Nastanitev v zeliščnem apartmaju

Nočitev v zeliščnem apartmaju (tri noči, tri osebe)

Nastanitev v zeliščnem apartmaju

penzionski obrok

3 večerna kulinarična razvajanja ob penzionski večerji za vso družino so del sezonske ponudbe v restavraciji Oštarija-Herbelier.

penzionski obrok

Popust na kopalne karte

50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami)

Popust na kopalne karte

Galerija programa

Middle Aged Couple On Ski Holiday In Mountains Cross-country skiing. Young man doing outdoor exercise. Soteska Manor and Hudicev turn. Soteska village, Slovenia Baby in a pool Welness Balnea Elderly woman in pool

Cenik programa

Trajanje programa: 3 dni

POSEBNA PONUDBA : 459€/za tri osebe
dodatna oseba: 23€/dan

Ponudba vključuje: Tri nočitve z zajtrkom v zeliščnem apartmaju (tri noči, tri osebe; v primeru bivanja dodatnih doplačilo oseb 23€/osebo/dan), 3 večerna kulinarična razvajanja ob penzionski večerji za vso družino (v restavraciji Oštarija-Herbelier, večerja za vso družino vse dni bivanja), 50% popusta na vstopnice za celodnevno kopanje (izbirate med 4 različnimi termami)

Doplačila: turistična taksa, vstopnice za celodnevno kopanje (50% cene), pijača po porabi, drugi individualni dogovori npr. bivanje dodatne (četrte) osebe.


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Cenejše vstopnice za kopanje prejmete ob prihodu v sobo. Specifikacija izbranih term (izbirate med 4 različnimi termami) je obvezna ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

3 večerna kulinarična razvajanja ob penzionski večerji za vso družino so del sezonske ponudbe v restavraciji Oštarija-Herbelier.  Večerja za vso družino je na voljo vse dni bivanja. Rezervacija obvezna. Večerja vsebuje juho, glavno jed s solato in sladico. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@ostarija.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila. 

Dodatna ugodnost:

V primeru, da bodo snežne razmere ugodne, vam nudimo tudi 50% popusta na smučarske karte smučišča Gače.

Rezerviraj program