POSEBNA PONUDBA: Dnevni pobeg na obronkih kočevskega rogu

2 dni. 1 noč

Dnevni pobeg na obronkih kočevskega rogu

Rezerviraj program

Potek programa

Nastanitev v zeliščnih sobah

Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (ena noč, dve osebi)

Nastanitev v zeliščnih sobah

kulinarično razvajanje

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier)

kulinarično razvajanje

Popust na smučarske karte SC Gače

50% popusta na vstopnice za celodnevno smučanje na SC Gače

Popust na smučarske karte SC Gače

Galerija programa

Cenik programa

Trajanje programa: 1 dni

POSEBNA PONUDBA : 111€ ZA DVE OSEBI!

Ponudba vključuje: Nočitev v dvoposteljni zeliščni sobi (ena noč, dve osebi), kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier), 50% popusta na vstopnice za celodnevno smučanje na SC Gače.

Doplačila: turistična taksa, vstopnice za celodnevno smučanje na SC Gače (50% cene), pijača po porabi, drugi individualni dogovori


Dodatna pojasnila: 

Prihod v sobe (check-in) je možen po 13:00 uri.  V ceno nočitve je vključen samopostrežni zajtrk, ki ga ponujamo vsako jutro med 7:00 in 9:30. Odhod iz sob (check-out) je možen po zajtrku, najkasneje do 11:00.

Cenejše vstopnice za smučanje prejmete ob prihodu v sobo. Rezervacija smučarskih kart je obvezna ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Kulinarično razvajanje ob degustacijskem meniju s tremi hodi in pozdravom chefa kuhinje (v restavraciji Oštarija-Herbelier) je del sezonske ponudbe. Pri kuhi upoštevamo vaše prehranske želje in posebnosti. Nudimo veganski, vegetarijanski, mesni, brezglutenski in brezlaktozni obrok – prosimo, da nas zaradi lažje organizacije o posebnostih in željah obvestite ob potrditvi rezervacije ali najkasneje 24 ur pred prihodom.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@ostarija.si. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur od prejema sporočila. 

 

Rezerviraj program