24 ur . 24 jedi . 24 vtisov

Pogrešate razvajanje, potrebujete dan zase in za svoje najbližje, si želite unikatnega odklopa? 

Pred vami je posebna ponudba za razvajanje v Dolenjskih Toplicah.

24 ur v Oštariji Herbelier Dolenjske Toplice, kjer najboljša ekipa poskrbi za popoln oddih: poskusite 24 različnih jedi . Se 24 ur razvajajte v zavetju zeliščnih sob, termalnih kopeli, vodenih ogledov. Zberite 24 nepozabnih vtisov in zadihajte ob unikatnem odklopu!

 

ZA PARE, DRUŽINE IN POSLOVNE SKUPINE! 

Vse več je takšnih, ki povprašujete po kratkih in unikatnih oddihih. Naj bo vaših 24 ur oplemenitenih z oddihom, odlično kulinariko, pestrim programom in nepozabnimi vtisi. V Dolenjskih Toplicah smo se združili ponudniki kulinarike, nočitev in termalnih doživetij in pripravili nepozabno ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti!

Novembrska akcija razvajanja 24 ur . 24 jedi . 24 vtisov .  je odlična priložnost za obisk v paru, družinski odmik od vsakdana ali ideja za inovativno silvestrovanje poslovnih skupin. Pišite nam in pripravili bomo individualno ponudbo, glede na vaše povpraševanje.

 

PONUDBA VKLJUČUJE:

24. ur razvajanja 

v  Oštariji-Herbelier Dolenjske Toplice

*

24 . krožnikov jedi

po izboru chefa Roberta

*

24. vtisov 

s pestrim programom, vodenimi ogledi in termalnim oddihom

*

 

Rezervirajte mizo v Oštariji-Herbelier ali nam pišite, da vam pripravimo povsem individualno ponudbo!

031 – 712 – 500 (Jernej)

ali

info@ostarija.si

POLEPŠAJTE DAN – PODARITE DARILNI BON!

Za vse tiste, ki želite paket podariti svojim najbližjim in jim tako polepšati dan po vašem naročilu pripravimo tudi darilni bon. Izdelamo ga po vaših željah.  Prejmete ga v lični embalaži že naslednji dan po naročilu.